Szolgáltatásaink

Ingatlanok, befektetések

Fenntarthatóság, megtakarítás, hasznosság

Az olyan élethelyzetek megoldása, mint az otthonteremtés, befektetések megtétele, támogatások elérése, telephelyfejlesztés megvalósítása, minden esetben megfontoltságot, tapintatot, körültekintést igényel. A STONEHENGE INGATLAN szerződött partnereként teljeskörű tanácsadást és ügyintézést kínálunk vállalkozásoknak és lakossági ügyfeleknek az alábbi témakörökben: kereslet-kínálat, értékbecslés, adás-vétel ügyintézés, szerződéskészítés, finanszírozás, hitelközvetítés, hitelszervezés, lakástakarék megtakarítás, projektszervezés, egyedi befektetések és megoldások támogatása. Mindent megteszünk azért, - legyen szó akár magánszemélyekről, akár vállalkozásokról -, hogy az ingatlanokhoz kötődő ügylet kellemes élménnyé és emlékké váljon minden érintett fél számára. Megbízóink felé ennek biztosítéka a hozzáértő szakértelem, az emberséges ügyfélkezelés, az etikus együttműködés.

Partnereink lehetőségeit jelentősen bővíti országos kapcsolatrendszerünk, gyors ügyintézésünk, továbbá a finanszírozási megoldásokban való tapasztalatunk.  

Tevékenységünk mottója: „Óvatosan és okosan!”

Elérhető szolgáltatások:

  • Lakások
  • Házak
  • Irodák
  • Telkek
  • Új építésű ingatlanok
  • Albérletek
  • Ipari, kereskedelmi ingatlanok
  • Lakástakarék
  • Egyedi befektetések szervezése

 

Lakástakarék/LTP

A lakástakarék államilag támogatott otthonmegoldásokat foglal magában. Segítségével a meglévő lakás, ház bővítése, fejlesztése ugyan úgy megvalósítható, mint akár egy új otthon megvásárlása, vagy korábbi lakáshitel törlesztése. A megtakarítás felhasználásának ezeken kívül még számos kombinációja van, így a megoldások sokszínűek és – tapasztalatból mondhatjuk –, mindig tartogat eddig nem ismert előnyöket is ügyfeleink számára. Díjmentes tanácsadásunkban az élethelyzetüknek megfelelő szakmai támogatást nyújtjuk partnereink számára a biztonságos, tőke- és hozamgarantált megtakarítás és befektetés elérhetőségéről. Megbízóink személyre szabott, megalapozott és kiszámítható pénzügyi megoldásokhoz jutnak gyors ügyintézésünk eredményeként.         

Amennyiben Önnek vagy hozzátartozóinak otthonteremtéssel, felújítással, bővítéssel, építkezéssel vagy minőségfejlesztéssel, pénzügyi megtakarítással, állami támogatás igénybevételével összefüggő információs igénye van, kérjük, küldje el az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Tevékenységünk mottója: LTP – több mint megtakarítás!

 

Egyedi befektetések szervezése

Az ingatlanokhoz kötődő fejlesztések sok esetben befektetési céllal történnek. Projekttervezők, beruházók, kivitelezők, finanszírozók, bérlők, használók, leendő tulajdonosok összehangolt együttműködésére van szükség ahhoz, hogy az eredmény minden fél számára hozzáadott értéket jelentsen. Szolgáltatásunk az üzleti modellek kidolgozásában, a finanszírozásban és értékesítésben, bérbeadásban való szakmai részvételre terjed ki.

Amennyiben Önnek, vállalkozásának egyedi ingatlanfejlesztésekkel, befektetésekkel kapcsolatos elképzelése, terve, megvalósítási igénye van, kérjük, küldje el az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Tevékenységünk mottója: Értékteremtésre hangolva!

HÍRLEVÉL

Aktuális akcióinkért, hasznos információkét valamint
pályázati és befektetési híreinkért iratkozzon fel most!