VÁLLALKOZÁS-
FEJLESZTÉS

HITELEK, PÉNZÜGYI
MEGOLDÁSOK

PÁLYÁZATOK,
PROJEKTEK

INGATLANOK,
BEFEKTETÉSEK

ÜDVÖZÖLJÜK

A Limex Kft. magyar családi tulajdonú, gazdasági tanácsadással foglalkozó szervezet. Szolgáltatásaink középpontjában a lakossági ügyfelek és a vállalkozások fejlesztési, finanszírozási, támogatási, otthonteremtési helyzetmegoldásainak kidolgozása és kínálata áll. Megbízható, nyílt, hiteles, átlátható üzletpolitikánkkal harmadik évtizede szolgáljuk megbízóinkat.

VÁLLALKOZÁS-
FEJLESZTÉS

Az eredményesség a legfőbb kritérium

Vállalkozásfejlesztési tevékenységünket magas fokú szakmai hitelesség, célirányos szolgáltatások, kölcsönös kapcsolati felelősség, fenntartható minőség, mérhető teljesítmény és együttműködő partnerség jellemzi.

HITELEK, PÉNZÜGYI
MEGOLDÁSOK

A megalapozott döntés szüli a jó megoldást

A hitelfelvétel minden esetben logikus döntések sorozatából áll. Ügyfeleink – akár magánszemélyek, akár vállalkozások –,
az alábbi kérdésekkel találkoznak forrásigény esetén.

PÁLYÁZATOK,
PROJEKTEK

Fejlődés, hatékonyság, stabilitás

A hazai és európai uniós pályázati források felhasználásánál a pályázatok szervezetre szabott kidolgozása, a projektdokumentáció elkészítése, a megvalósítás nyomon követése, valamint a pontos elszámolás az eredményesség fontos feltétele.

INGATLANOK,
BEFEKTETÉSEK

Fenntarthatóság, megtakarítás, hasznosság

Az olyan élethelyzetek megoldása, mint az otthonteremtés, befektetések megtétele, támogatások elérése, telephelyfejlesztés megvalósítása, minden esetben megfontoltságot, tapintatot, körültekintést igényel.

HÍRLEVÉL

Aktuális akcióinkért, hasznos információkét valamint
pályázati és befektetési híreinkért iratkozzon fel most!